BRC RACING

Hét aanspreekpunt voor iedereen met passie voor motors.
PRODUCTENCONTACT

TESTBANK & OMBOUW

WAT IS DAAR ZO BIJZONDER AAN?

Onze ervaringen met deze nieuwe bank overtreffen al onze verwachtingen. Een nieuwe CBR 1000 RR heeft, zonder dat we hem vastzetten, maar 6% slip en een lange meettijd. Deze slip kunnen we dus ook nog verrekenen in de vermogenslijn. Vooral de stabiele rem is ideaal om injectie te programmeren. Naast zeer hoge vermogens kunnen we ook zeer lage vermogens meten (bv. Solex 0,6 pk) dus de bank is werkelijk voor iedere motor te gebruiken.

CHIPTUNING & REVISIES VAN MOTORBLOKKEN
Onze jarenlange ervaring (en technische mogelijkheden) stellen ons in staat om revisies van motorblokken naar behoren uit te voeren. Evenals op aanvraag de nodige CHIPTUNING uit te voeren, vraag ernaar!

DE VOORDELEN

 • De dynamische rol heeft een totaal inertiagetal van 21 kg/m² en een diameter van 500 cm.
 • Wervelstroomrem zit rechtstreeks aan de rol bevestigd, alle reactiekrachten gaan rechtstreeks naar de loadcel.
 • Zowel dynamisch als statisch vermogen te meten, maar ook combinatie van beide, én de wheelforce per versnelling.
 • De rem is zo snel en stabiel dat statisch meten daadwerkelijk mogelijk is in real time. De temperatuur komt zelden boven de 100°.
 • Automatische lengte-instelling voor zeer korte en zeer lange motoren.
 • Dubbele grafische mogelijkheden met 4 Y-assen.

DE VOORDELEN

 • De krachtige startmotor (7 pk) geeft de rol een snelheid van 30 km/u.
 • De afstandsbediening kan alle toepassingen en instellingen vanaf de motor aan.
 • De toerentalmeting gaat inductief (primair, secundair) en als het toerental moeilijk toegankelijk is uit de rol.
 • Air/fuel meter (grafische en in display).
 • Slipmeting en nacalculatie van slip in de vermogensmeting.
 • Volautomatisch weerstation voor constante correctie in DIN, SAE, EEC.
 • Massieve rol met nurling voor fantastische grip en trillingvrije loop.

OMBOUW & ASSEMBLAGE
Aangezien we beschikken over de nodige machines en uitgeruste werkplaats, streven wij ook naar perfectie in het kader van ombouw van motoren of bouw van speciale voertuigen. Élk project is maat en ons niet teveel. We bekijken samen graag met u de mogelijkheden.

ONZE TOP MERKEN

Gegarandeerd succes!

ROYAL ENFIELD

Het oudste motorfietsmerk in productie, maakte zijn eerste motorfiets in 1901. Enfield, richt zich op het segment van middelgrote, unieke en moderne motorfietsen.

MEER

BRIXTON MOTORCYCLES

Precisie, dat is waar Brixton Motorcycles voor staat. Gemaakt voor u, want u geeft om wat u rijdt. Met Brixton verover je de straten van deze wereld.

MEER

MASH MOTORS

Het merk is een eerbetoon aan ontwerpen uit de jaren 60 en 70. Met zorg gebouwd helemaal van deze tijd! MASH is een manier van rijden, MASH is een beleving!

MEER

MOTRON

Genoeg met enkel een passagier te zijn. Niet meer wachten tot iets gebeurt. Motron geeft persoonlijke  Elke draai aan het gashendel is een uitdaging.

MEER

VOGE

Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie. Kwalitatieve uitrusting en comfort.

MEER

NIU

NIU levert het beste elektrische voertuig in de tweewielerklasse, aangedreven door een Bosch elektromotor en een Panasonic lithiumbatterij.

MEER

LAMBRETTA

Lambretta lijkt met snelheid over de weg te vliegen en kan de lading gemakkelijk aan. Het garandeert de veiligheid van en het bedieningsgemak dat elke bestuurder aankan.

MEER

MALAGUTI

Malaguti biedt een ruim assortiment aan in scooters. De uitstraling van deze scooters zijn gevarieerd, waardoor zij een brede doelgroep aanspreken.

MEER